Welkom op onze Reislog!
Hallo en welkom oponze reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waarwe onsbevinden en waar we zijn geweest! Meer informatie over ons en de reis die we gaan maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan vooronze mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
We zien je graag terug op onze reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je metons meereist!
Sigien Femke
Dag Sigi en Femke
Dit zal voor jullie een unieke belevenis zijn.
Ik wens jullie veel succes toe.
Hé Femke en Sigi
Dit was een grote verrassing voor mij!
Ik duim voor jullie en wens jullie alvast veel succes!
Lut(oudcollega van mama Betty)
Hoi Femke, nog snel even voor je vertrekt een super goede reis wensen!! Geniet van alle mooie dingen die je daar gaat tegenkomen en maak vooral veel plezier! Dit wordt er een reis om nooit te vergeten!
veel succes!!
dikke kussen,
Ilse en Ward
Femke,
We wensen jullie alvast een toffe en leerrijke reis toe. Wat die valies betreft:Kunnen wij daar misschien nog bij in?
Groetjes Ingrid en Leo
Beste Femke, beste Sigi.
Ik heb van tante Katleen (van Femke), jullie blog-adres gekregen.
Hoedje van papier, schrijven jullie. Maar eigenlijk is het hoedje af voor jullie.
Ik ben er zeker van dat dit "avontuur" een toffe ervaring zal zijn.
Beste meiden, nog heel veel plezier en het gaat jullie goed ginder.
Groetjes.
Louis uit Rumst
Hallo Femke en sigi,
Ook ik ben een oud collega van je mama ( Betty) en ik hoop dat je ten volle geniet van deze reis en alle indrukken die je opdoet. Veel succes met jullie opdracht en nog veel plezier.